Рекомендації пацієнтам після відбілювання

white1. Як правило, пришийкова частина зуба темніша ніж інша його частина зубів, тому на її відбілювання може
бути потрібно більше часу, і вона залишається трохи темніша після закінчення процедури відбілювання.
2. Під час процедури відбілювання у незначного відсотка пацієнтів спостерігається підвищення чутливості.
Якщо все-таки Ви відчуваєте підвищену чутливість, зверніться до Вашого стоматолога. Можливо, Вам не¬
обхідно користуватися капою з відбілюючим гелем протягом 1 -3 год. на день чи використовувати спеціаль¬
ний гель на основі фториду та нітрату калію для зняття чутливості.
3. Причиною чутливості зубів можуть стати продукти харчування, багаті на лимонну кислоту.
4. Деякі пацієнти можуть відчувати тимчасовий дискомфорт при носінні капи (в ділянці ясен, горла, язи¬ка). Якщо ці симптоми будуть тривати більше 2 діб чи наростати, Вам необхідно звернутися до стоматолога. Ці симптоми повинні зникнути через 1-3 доби після завершення лікування.
5. Кава, тютюн та деякі інші продукти сприяють потемнінню Ваших зубів з часом. У такому разі можна
повторити процедуру відбілювання протягом кількох ночей.
6. Дуже важливими є регулярні відвідування стоматолога з метою профілактичного огляду та професійної чистки зубів (за призначенням стоматолога) для підтримання найкращого і більш тривалого ефекту відбілювання.
7. Відбілюючий гель необхідно зберігати в місцях, недоступних для дітей.
8. Деякі старі пломби з амальгами та з матеріалів, до складу яких входить срібло, можуть залишати темпі
плями па капі. Це нормально.
Увага!
9. Не використовуйте відбілюючи гелі у період вагітності та годування груддю.
10. Для досягнення найкращих результатів не їжте з капою в роті.
11. Не паліть під час носіння капи.
12. Не використовуйте різних відбілюючих систем, крім тієї, що призначив лікар.
13. Не піддавайте шприци з гелем дії сонячних променів та тепла. Зберігайте шприци з відбілюючим гелем при кімнатній температурі (не в холодильнику).
14.Використані шприци необхідно викидати.

Ви можете залишити коментар, або посилання на адресу на Ваш сайт.

Залишити коментар

*